6.11.2012

Fina leksaker

Bläddrade i en leksakskatalog som kom med posten och märkte till min fasa att största delen av leksakerna tycks ha en massa ljud. Neeeeej. Det måste vara därför jag tycker om Brios traditionella leksaker. Man får inte fel i huvudet av dom. Här kommer en del av de finaste.
Den fina taxen har Kevin redan fått i dopgåva av sin gudmor. Den är galet fin.


Alla bilder är från brio.fi


5 kommenttia :

 1. Nämen! Den där taxen hade ju jag som liten. Den var rent av ärvd av min bror. Bra har den hållit också. Den är i hur fint skick som helst fortfarande, trots sina närmare 40 år på nacken. :)

  VastaaPoista
 2. Jo, jag tyckte också träleksaker var finast ända tills vår pojke blev sådär 1,5 år och började trotsa och härja och i samma veva slänga omkring på saker....klirr klirr. Nuförtiden är träleksaker bannlysta hos oss, eller får högst en plats på prydnadshyllan bortom räckhåll för pojkarna ;)

  VastaaPoista
 3. Joo-o vi gick och köpte en bil med en massa ljud igår och när vi kom hem sa jag nog att jag kommer att få fel i huvudet med den när man ska höra de där ljuden tusen gånger om dagen. Kanske bäst att lämna batterierna borta :) Den där palikka lådan är såå fin, ska önska till julklapp.

  VastaaPoista
 4. Banankokaren - Jo jag hoppas också att taxen ska hålla så länge att också Kevins eventuella barn kan leka med den.

  Plutten - Hahaaa det hade jag inte tänkt på. Man får väl samla dem på nogon hylla högt upp om de börjar flyga runt :)

  kaaarins - Hehee nu kan ni ännu luras och ha batterierna utanför leksaken och Adde klagar inte. Men vänta bara :)

  VastaaPoista
 5. Det som är bra med leksaker med ljud är att barnen kan leka själva en god stund så man kan laga mat, duscha eller vad man nu vill göra! Jag hör inte mera ljuden utan glad över att jag kan göra någe annat under tiden :)
  Tina

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!