13.11.2012

Flickstrumpbyxor

Är det nu någonting som jag inte fattar? Jag har tänkt att det skulle vara praktiskt med strumpbyxor på Kevin. Han kunde ha dem hemma och inte få lika varmt som t.ex. i collegebyxor och kanske under sin fleecehalare/vinterhalare.

Jag har lite kollat på strumpbyxor i några butiker och det finns mest bara ljusröda och vita strumpbyxor med spets. Var finns alla svarta coola dödsskallestrumpbyxor som skulle passa på Kevin? Eller är strumpbyxor någon flickgrej?

18 kommenttia :

 1. Jag har hittat både med bilar och djur på, blåa och svarta. Cittaren hade t.ex. bilar. Det som är värre tycker jag är att de ofta är så stora. Minsta storleken har kilometer långa ben så man får korva upp dem massor. Men de går ju förstås länge på sen istället.

  VastaaPoista
 2. Jo strumpisar är bra! Kappahl har för killar !
  P.s nu kom jag in!
  Tina

  VastaaPoista
 3. kaaarins - Hmm vill kanske inte ha bilar (nu ännu när jag får välja) men svarta låter bra! Jag såg "vauvan sukkahousut" också på Prisma, där fanns någo blå-grårandiga som sku ha varit helt okej men såklart var vår storlek slut :(

  Tina - Jag kollade redan Kapp Ahl men hittade bara spets. Måste kolla på nytt. Bra att du kom in :)

  VastaaPoista
 4. Svarta med dödskalle på rumpan har jag beställt från ellos tror jag att det var
  Tina

  VastaaPoista
 5. Har köpt vita från h&m, utan spets. Fanns i storlek 50/56.
  Heidi

  VastaaPoista
 6. Strumpbyxor måste ju vara hemskt praktiskt att ha på dem!! :)

  VastaaPoista
 7. Strumpisar är jätte bra! Vi använder jämt såna, tycker dock också att urvalet är sämre då man ska ha åt pojkar.

  VastaaPoista
 8. Ååh, jag skulle så gärna ännu sätta strumppisar på pojkarna, men den äldre (4,5) vägrar nuförtiden ("det är flickkläder" säger han, usch) och 2,9-åringen hittar jag inte mer rätt storlek åt (tydligen slutar de göra neutrala strumpisar efter storlek 92)!!
  Strumpisar var det bästa! Bekväma att springa runt i, höll dem varma ändå inpå, inga bara ben skymta från halarbyxorna ute i kölden osv... Jag har hittat en massa fina pojkiga på alla möjliga ställen så det är bara att söka. Just dessa tider eller då det börjar bli kallare brukar dock storlekar ta slut i butikerna...

  VastaaPoista
 9. Min pojkar har haft strumpisar och det var jätte bra. Hittade just på hm mörkblåa och gråa storlek 62/68. Hälsar, P

  VastaaPoista
 10. H&M:s mörkblåa och gråa är bra. Sen brukar polarn o. pyret också ha lite pojkaktigare strumpisar.

  VastaaPoista
 11. Jag har också köpt på H&M och sen hittade jag svarta och grå på Stocka.

  VastaaPoista
 12. Jag skulle också säga att det finns "pojkfärger" på H&M! :) /Tanja

  VastaaPoista
 13. Kolla Lindex, där brukar finns kivoga barn kläder ;)
  Tessa

  VastaaPoista
 14. Fast på vintern ska man ju hellst ha nåt annat än bommul närmast huden då man går ut, det blir kallt om det först varit svettigt och man sedan går ut i kölden. Vi har haft mjuk ylle eller silkesunderkläder. Pojkstrumpisar har jag också hittat på kappahl tidigare (innan jag lärde mig om tekniska underkläder och de jag nämnde). :) Lycka till med strumpisjakten!

  VastaaPoista
 15. Tack tack för alla tips! Jag ska fortsätta leta :)

  Melli - Finns det faktiskt tekniska underkläder i storlek 68? Kevin gör ju inte ännu så mycket annat än ligger i vagnen utomhus så kanske det där är något som gäller sen då han är "på riktigt" ute :)

  VastaaPoista
 16. Bland annat https://www.metsola.co/lapset/sukat-ja-sukkahousut har ett ganska bra urval. Både Stockmann och Sokos har också haft en del. :)

  VastaaPoista
 17. Helena tack för tipset! Domdär Villervallas randiga strumpbyxor är ju helt LJUUUUVLIGA! :)

  VastaaPoista
 18. Jag har haft merinoullställ ,eller sen någon silkesblandad undedräkt på dem då varit små och det varit riktigt kallt ute. Är han inlindad i sovsäcken går det nog säkert bra,men jag och de äldre använder inte heller bomull närmast kroppen på vintern så har inte velat att babyn haft det heller. Blir babyn först svettig blir ju kläderna våta och då börjar den ju sedan o frysa då den hamnar ut i kölden. O så är det ju så sköönt med annat än bomull!
  Senast fick minstingen en härlig dräkt ( https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/AjaxCatalogSearchView?storeId=10202&catalogId=10101&searchFromHeader=true&langId=-11&sType=AdvancedSearch&searchTerm=kivat#searchtab1 ) till namngivningen i st. 70. Första vintern var den nog stor, men då låg han ju ändå bara o glodde. Andra vintern var den sedan passlig. Tur det för jösses så de kostar som nya!
  Annors har jag hellre haft frotté, tycker det brukar kännas torrt fast det är vått (enligt min logik-inte lika kallt)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!