13.11.2012

Ett tack

För några dagar sedan fick jag en kommentar här på bloggen av någon som tydligen var av den åsikten att jag förskönar verkligheten. Så som man ofta gör på bloggar. Och visst, inte är ju min blogg hela min verklighet. Men jag tycker ändå att det var en lite lustig kommentar med tanke på att jag inte gjort något annat än klagat och mått psykiskt lite dåligt den senaste månaden. Men det är ju roligt om mitt liv verkar förskönat på bloggen trots det. Egentligen är jag lyckligt lottad om sömnbrist är mitt största problem just nu. Så tack till dig som kommenterade som fick mig att inse det.

3 kommenttia :

  1. Kunde inte annat än le' åt den kommentaren ;) Undrar vilka horror bloggar som den personen läst tidigare :P Eftersom det ansågs att detta var en "förskönad" blogg. Min åsikt är att den är ärlig, mer "verklighetstrogen" än många andra bloggar. Du skriver om både sött och surt, just så som livet är. Ibland bättre och ibland sämre :)

    VastaaPoista
  2. Tycker också att din blogg är mer verklighetsförankrad än andra som finns här ute i Svenskfinland! Och visst måste man väl få klaga också så inte all dålig feelis bara byggs upp inombords. Tumbs up för en superb blogg hälsar en annan hemmamamma med bebis född i juli-12! :) /Tanja

    VastaaPoista
  3. Oj tusen tack Mymlan Marika och Tanja!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!