24.11.2012

Fullt

Crap. Min blogg påstår att jag använt allt mitt bildutrymme (det har den påstått flera gånger tidigare men sen har det alltid börjat fungera igen). Picasa har tydligen utrymme för 1 giga bilder. Gmail har 9 giga oanvänt utrymme och Google Drive har 5 giga. Varför skulle det inte gå att kompensera? Skulle inte villa börja betala för mer utrymme. Känns också lite jobbigt att ladda upp bilderna via någon annan bildtjänst.

Känns lite konstigt att jag skulle ha använt bara 1 giga utrymme för foton under mina sju bloggår. Jag har ju laddat upp bilder i mängder.

Bilderna i förra inlägget mailade jag till mig själv från datorns hårdskiva, sparade bilderna från mailen på iPhonen, laddade upp dem från iPhonens bloggapp (bilderna sparas på annat ställe än Picasa), sparade inlägget och skrev det färdigt på datorn. Ganska sjukt jobbigt!

3 kommenttia :

 1. Nå jag fick ju samma besked av Blogger här nån dag, och det känns verkligen tungt att börja ladda upp bilderna först någon annanstans och sen därifrån till bloggen :( Jag undrar också lite hur maxutrymmet nu ren kommit emot, när jag inte haft bloggen ens ett år, men då jag skrev min finska blogg tog utrymmet aldrig slut, fast då skrev jag mer sällan också.

  Och det undrade jag också över att när jag klickade på någo lisätietoja eller likanande så stod det just att jag använt typ 1 eller 2% av något, 0% av någo annat och 0% av något tredje, så fattar inte hur utrymmet kan då va slut... :O

  VastaaPoista
 2. ja ha de ju oxo d probleme...läste på näte att man ska "huija" picasa me att sätta ett nytt album dit...vet inte alls hur ja gjorde..men sen mitt i allt funkka d igen...nemas problemas:)

  VastaaPoista
 3. Jag kör nu med dubbla konton. Lite jobbigt såklart men lättare än att ladda upp bildern i någon annan tjänst. Man kan tydligen vara inloggad på två konton samtidigt så det underlättar.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!