16.11.2012

Kroppen min

Jag vet att dagen bara är halvvägs men jag tänkte ändå skriva dagens highs och lows.

High:
Mina gamla jeans som jag använde då jag var som tjockast för några år sedan går på mig igen! Det är ju inte bekvämt, valkarna hänger lite utanför men knapparna går att knäppa! Något har alltså hänt fast jag inte tränat aktivt eller varit på någon desto mer diet (lite choko och bulla i dagen är bra för magen).

Low:
Jag har så förbannat ont i nedre ryggen. Det känns lite som i slutet av graviditeten. Buhuuu...

3 kommenttia :

 1. Jee för byxorna och bu för ryggen.
  Ryggen kanske kan bero på att du bär på Kevin och att man inte alltid tänker på hur man bär/håller dem, för de börjar ju växa mycket fast de ännu är babyn. Jag tror iaf att jag till en del fick ont i ryggen/axlar pga det. Inte någon tröst nu när du har ont men kan ju kanske hjälpa att man funderar hur man lyfter och bär.

  VastaaPoista
 2. Congrats! För byxorna alltså.

  VastaaPoista
 3. Jee tack!

  Ingela - Jo jag måste börja fundera mer hur jag bär. Känns som jag svankar väldigt mycket också.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!