11.11.2012

Kvällens Solsidan

Hahaa! Kvällens Solsidan-avsnitt var nog det roligaste av dem alla. Facebook-grejen var bara så mitt i prick. Det samma fenomenet finns på bloggar.

Kiss-grejen var också rolig. Det har diskuterats kiss-sätt mycket i vår familj efter att vi i vårt förra hem fick en granne som kissade som en trycktvätt. Jag tycker inte det är manligt. Det är väldigt störande. I synnerhet mitt i natten.

Angående dagishämtning. Är det faktiskt tävling i vem som hämtar tidigast? Usch så stressigt.

5 kommenttia :

 1. Fenomenet som oxå finns på denna blogg...?

  VastaaPoista
 2. Anonym - Säkert finns det även på min blogg. En blogg är ju ändå aldrig hela sanningen. Jag vet inte hur länge du följt med min blogg, men jag har nog ganska ärligt berättat att mitt liv inte är något rosenrött babyfluff. Men jag försöker nog låta bli att återge en überpositivitet och sväva uppe bland molnen eller försköna min vardag (finns tillräckligt av det i bloggosfären känns det som). Har fått en del feedback på att mina läsare tycker just om det, att jag inte förskönar och återger babytiden igenom ett rosenrött glas. Visst är mitt liv härligt just nu, men inte är det härligt hela tiden. Har varit nära nervous breakdown pga. trötthet (som jag också skrivit här).

  Men nu när jag funderar så är ju mitt liv faktiskt ganska bra. Det är endast tröttheten som är helvetisk och min kropp är helt uppjäst fortfarande och inga kläder går på mig (även detta har jag skrivit om). Men annors är allt riktigt bra. Så sorry Anonym om jag inte hittar på mera skit att skriva om. :)

  VastaaPoista
 3. Cia det du skriver i din blogg är helt super. Som du säger skriver man oftast bra saker i bloggen. Tycker inte omvärlden behöver veta om man surar eller kinar hemma. Däremot är det sant att vardagen inte bara är ljusröd. Det vet man med småbarn! Jag skriver också mycket om hur bra jag har det men även om hur tungt det är ibland. Tror att det uppskattas att man är ärlig och även skriver om när det är lite jobbigt. Självklart vill man eller åtminstone jag ibland "skryta" när något riktigt bra hänt eller när babyn sovit länge ;) fortsätt skriva som du göra!

  VastaaPoista
 4. Ingela - Tack för dina ord. Jo det är bloggandet känns som bra "vertaistuki" :)

  VastaaPoista
 5. Så brukar jag också avreagera mej i min blogg! Helt super ställa att skälla och gnälla, istället för att ta ut det på sambon eller så ;) Visst finns det vissa som vill få livet att verka som en dans på rosor.. Men här är också en som skriver då allt känns skiit och man bara vill skrika och gråta! Fortsätt skriva så som du gjort tidigare (: Din blogg är intressant och rolig att följa (:

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!