6.11.2012

Mina fina vänner

Vi har inte gjort så mycket igår eller idag. Jag håller på och kopierar gamla teinivideon till dvd och det tar ju sin tid. Jag är sjukt glad över att vi har material från vår ungdom fast det kan vara lite pinsamt att se på.

Det är roligt att se mina vänner för 15 år sedan och konstatera att de flesta har jag ännu kontakt med. Från att ha varit snorvalpar har vi växt upp. En del har barn, de flesta har fina yrken, en del har bott utomlands och kommit tillbaka, köpt egna lägenheter, någon har varit i fängelset och t.o.m. ett dödsfall har skett sedan materialet är filmat. Folk har varit med om glädje och sorg. Helt galet så det hinner hända saker på 15 år. Och ändå känns det som igår.

Oj jag blir så sentimental!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!