7.11.2012

Morsan på vift

Hälsningar från metron! Mina medpassagerare måste undra lite. Sitter här med ett brett flin. Men jag är inte galen. Jag är glad! Och känner mig lätt som en fjäder utan barnvagn. Det ska bli så kul att komma ut lite. Jag ska alltså först hem till en vän i Rödbergen och sedan ska vi se Markus Krunegård. Hoppas jag inte har spugel i håret.

PS. Jag älskar min son fast jag är glad för min egen tid idag.

4 kommenttia :

 1. Ja men gud njuuuuut nu, det är du värd!! Jag måste också snart ut innan jag blir världens kokko här hemma. Egen tid behöv man alltid ibland :)

  VastaaPoista
 2. Instämmer med föregående talare.. njut! :) absolut ska man få ha egen tid!

  VastaaPoista
 3. Egentid har aldrig varit så uppskattat och behövligt som när man har småbarn. Fast man älskar knyten mest i hela världen så behöver man få va själv en stund ibland.

  VastaaPoista
 4. Tack ska ni ha! Det var nog verkligen njutningsbart :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!