19.11.2012

Mother of the year

Jag har som regel att inte använda svordomar i Kevins närhet. Men inatt då han vaknade för tredje gången och klockan bara var 1 så släppte jag en riktigt ful en.

6 kommenttia :

 1. Sambon lärde minstingen säga v*ttu i misstag medan vi var i Itis med de större förra veckan. Jamen TACK liksom..just vad en tvååring behöver kunna.. :/

  VastaaPoista
 2. Melli - Hahaa ounou! Hoppas minstingen snabbt glömmer bort ordet!

  VastaaPoista
 3. Hahhaa! Men trösta dig med att han inte fattar ordet än!

  Det viktigaste är ju att du som mamma mår bra- vi kan ju säga att det var just det du behövde för att hållas lugn just då!

  VastaaPoista
 4. Vi har alltid haft som vana att inte svära (iband har jag måsta påminna mannen) då barnen är i närheten eller på höravstånd, men det hjälpte inte. Dottern lärde sig ändå en rad fina finska svordomar då vi var i K-rauta och en man gick och talade i telefon och svor allt han orkade. Nice!

  VastaaPoista
 5. Hur man än försöker förhindra att barnen lär sej svordomar, så tro mej, de lär sej iaf ;) Skäms riktigt då jag tänker på hur många vår snart 2åring kan! Som tur använder han dem sällan! :P

  VastaaPoista
 6. Arne Alligator lärde min pojke (4,5 år) ordet skit.
  Fast det nu int direkt e ett fult ord, så låter det helt jättefult i en 4-årings mun. Mycket bättre är kaki eller kakka. Skit e för vuxet :( Dumma Arne... :( Men om det inte är herr Alligator så är det ju senare någon annan... :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!