21.11.2012

Naked Truth

Just nu sprids Naked Truth-inläggen som en löpeld i bloggosfären (kanske mest i de finskspråkiga bloggarna?). Det är Tyyliä metsästämässä-Veera som startade det hela. Hon har skrivit ett helt JÄTTEBRA inlägg HÄR. Allt får bloggare ta, voi huhhu! Och på de finska bloggarna går det nog hårt till. Vi på den finlandssvenska sidan är nog ganska skyddade. Men anyways, det är många som har hakat på.

Det tänkte jag också göra. Här kommer jag utan smink. En nyduschad trött hemmamamma med rödsprängda ögon. Nå, jag har nog inte tidigare varit någon supertsminkad eller fönad, men anyway.


4 kommenttia :

 1. hoh, tror jag skrämmer bort dom få läsarna jag har om jag lägger upp en bild på en omejkad lillen...

  VastaaPoista
 2. Lillen - Hehee ids nu inte! Så dåligt kan det inte vara :) Fast jag kom just på att jag inte vet hur du ser ut. Har du någonsin haft en bild på dig på din blogg? Jag önskar en bild på dig! :)

  VastaaPoista
 3. finns under "om mig" - men MED mejk ; )

  VastaaPoista
 4. Lillen - Hah nu har jag kollat, men det var ju ganska suddigt :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!