28.11.2012

Nytt i Itis

Ikväll tvinnade vi lite i Itis och jag blev överlycklig då jag såg vilka butiker som ska öppna där. Jag har redan tidigare skrivit att New Yorker äntligen kommer till Helsingfors och närmare sagt till Itis (fast jag vet inte om man får shoppa där om man är såhär gammal?). Det öppnar tydligen i mars.

Det som var nytt för mig att Bik Bok också öppnar i Itis. På fredag! Jee!

Sen öppnar också Cubus, Carlings och Ur&Penn där brevid. Itis blir ju sjukt bra shoppingpaikka!

5 kommenttia :

 1. Vavava? Resten bryr jag mig inte om, men kommer faktiskt Carlings också dit? Sjukt bra! Hah. Jag går igenom shoppingcentret på väg till metron varje dag men det där har jag inte alls märkt. :D

  VastaaPoista
 2. Jag är i chock, hur kan JAG, värsta shopaholic INTE veta vad new yorker är...

  VastaaPoista
 3. Banankokaren - Ai du har inte? Det står där i fönstret.

  Lillen - Hehee. Det är en tysk klädkedja. Den finns i Stockholm i någon förort som jag inte minns vilken det var.

  VastaaPoista
 4. Cubus, Carlings <3 <3 New Yorker har jag inte riktigt någonsin hittat något i. Ska jag vara ärlig så tycker jag att Cubus har blivit sämre, men hej int ska vi ny ta och klaga. Om nu ännu Berschka och Springfield skulle hitta till Finland så sku jag vara lycklig!

  VastaaPoista
 5. Jooles - Nå jag har aldrig riktig shoppat på Cubus fast det nog funnits i Forum. Så det ska bli intressant att se hur det är.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!