5.11.2012

Rösta på din favoritblogg!

Nåja, nu kan ni gå och rösta på era favoritbloggar! Vem kommer att vinna i Bloggpriset 2012? Iiik!

I år är systemet lite annorlunda. Juryn har nominerat bloggarna och ni röstar. Det är alltså inte ni som nominerar och juryn väljer vilka som är nominerade och ni röstar... eller hur det nu sen var förra året.

Där finns en hel del för mig nya bloggar som jag måste ta en titt på före jag kan rösta. Ja, eller egentligen är största delen sådana som jag inte följer aktivt men nog varit inne på någon gång. Hoppas jag hinner titta på dem alla före det är dags att rösta. Sen känns det ju att det finns en massa bra bloggar som inte kan vara med för det inte finns en passande kategori för dem. Blää.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!