5.11.2012

Sorel-popon

Efter en mycket vetenskaplig undersökning på Instagram och Facebook så köpte jag ett par Sorel-stövlar. De lär ska hålla fötterna varma och torra. Perfekta hemmamammaskor. Och ännu bättre blir de sen då Kevin envisas med att åka pulka i slaskväder. I'm prepared!

Dessa var dessutom på Stockmanns stamkundserbjudande. Ungefär 40 euro billigare än på Halonen och 50 euro billigare än på Partioaitta.

3 kommenttia :

 1. jag har också ett par sorels! såna där ganska höga - har funkat riktigt bra när det är kallt.
  dessvärre tycker jag inte deras barnskor är lika bra. ellen hade ett par när hon var mindre, men det var på ngt sätt jättesvårt att få foten in. har hört andra klaga på samma sak.

  VastaaPoista
 2. Nämen så snygga! Såna behöver jag också. Och så behändigt med pris-info här på din blogg, nu slipper jag springa runt o jämföra priser. Råkar du veta ifall de finns i ngn mörkare färg?

  Nica

  P.S. Keep up the good work med bloggen! Den fungerar som mycket bra & utbildande läsning för en icke-småbarnsmamma vars flesta kopmisar är småbarnsmammor =). Och så skriver du på ett otroligt underhållande sätt!

  VastaaPoista
 3. Nica - Oj tack! Vad roligt att någon barnlös orkar läsa mina juttun. Jag skriver ju mest babystuff just nu. Har int så mycket annat innehåll i mitt liv :D

  Dom där sorelskorna finns nog i massor olika färger och modeller, men på Stockas stamkundserbjudande fanns bara dessa.

  Kolla modeller t.ex. här:http://www.spartoo.fi/Sorel-b91.php?track_id=adwo&ggnetwork=g&ggcreative=27671168501&ggkeyword=sorel&ggmatchtype=e&ggsource=s&mkwid=EHExpxZa&plid=&gclid=CMOYot7yubMCFa52cAodm0AAdw

  På Halonen fanns en del olika modeller.

  Lillen - Okej då ska Kevin inte få sorelskor :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!