26.11.2012

Tackkort

Jag tänkte visa hurdana doptackkorten blev. För någon månad sedan fick jag en galen idé om att pyssla ihop korten själv (vet inte riktigt varför jag tyckte att det var en bra idé då). Jag höll det simpelt för att jag skulle komma lätt undan men ändå tog det flera veckor att få alla färdigt. Och så gjorde jag ju en felaktig beställning till Ifolor så det tog ännu längre att få korten färdiga. Men jag är nöjd med slutresultatet.

Fotona är knäppta för två månader sedan.

3 kommenttia :

  1. Korten blev ju jättefina! Fint med lite ovanligare kort som man dessutom pysslat ihop själv, sånt uppskattar i alla fall jag jättemycket! :)

    VastaaPoista
  2. JÄTTEfina kort! Alltså wow! Jag diggar också simpelt o de blir ofta bäst.

    VastaaPoista
  3. Oj tack ska ni ha! Det värmer mitt hjärta :) Det var en sådan möda att få dem fixade också. Nu ska jag inte pyssla på fem år :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!