1.12.2012

1. Berätta om dig själv

Nu kunde jag ju skriva en roman. Jag ska ändå försöka låta bli för ingen orkar ändå läsa det. Men jag är alltså en 31-årig gift kvinna. Bor i en förort i Helsingfors där jag trivs väldigt bra. Jag är från en tvåspråkig familj. Jag är medianom till utbildningen och jobbar på Radio X3M i vanliga fall... då jag inte är mammaledig. Jag tycker om löpning och väggklättring och längtar till att kunna börja ägna mer tid åt dessa hobbyn snart igen. Just nu är min enda hobby att blogga. Jag tycker också det skulle vara kul om jag skulle hinna stå på min snowboard i vinter (förra vintern gjorde jag inte det pga. graviditeten). Jag älskar att ha städigt men tycker inte så mycket om att städa. Sommaren är min favoritårstid men vintern är helt okej så länge den är kort. Hösten är fittigast. Jag tycker om ganska mycket olika sorters musik, både äldre låtar och nya biisin med dubstep.

Det fick vara tillräckligt med random info. Tack och hej.

Random foto från sommaren 2010. Skål!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!