11.12.2012

10. Berätta om vad som finns i din väska.

Min väska är för det mesta samma sak som skötväskan, en beige Marimekkoväska. Någon gång då jag far iväg själv så nappar jag en liten handväska och slänger typ plånboken och nycklar i den. Men för det mesta släpar jag på skötväskan.

Innehållet är:


Blöjor. Skötunderlag. Liten handduk för rumptvätt. Byteskläder åt Kevin. Rumpservetter. Våtservetter att putsa händer med. En burk ersättning. En minigrippåse innehållandes tuttflaska, mat, haklapp, sked och några bitar hushållspapper. Beroende på vart vi ska så stjärnfilten. Dregelduk. Leksak. Tutt. En tom plastpåse för kakiblöja. Kamera. Värkmedicin. Liten spegel. Kamera. Rådgivningskortet. Busskort. Läppbalsam. En binda. Puder. Näsdukar. Läppglans. Hemnyckel. Tuggummi. Plånbok. IPhonen åker för det mesta med i jackans ficka.

Tänk att man alltid släpar med på allt detta! Väskan står alltid packad så det är bara att kolla att det finns blöjor och ta med mat vid behov. Tur att jag inte behöver packa om den varje dag!

PS. Jag vet att jag igen är sen med bloggjulkalendern. Alltså jag fattar inte. Jag har helt enkelt inte lika mycket tid att blogga längre. Beror säkert på att Kevin inte länge konstant hänger vid bröstet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!