11.12.2012

11. Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut.

Jag har fått så mycket i mitt liv på de senaste åren att jag inte hunnit drömma så mycket om mer. Jag har träffat min drömman, gift mig, rest till mitt drömresmål New York, rest till två drömresmål i Thailand,  fått en fastanställning inom min egen bransch, flyttat till en lägenhet där jag trivs fast jag är väldigt mycket hemma och störst av allt fått en son. Man kan ju liksom inte begära mer!

Men klart jag drömmer om framtiden. Jag drömmer fortfarande om att få bo i ett egnahemshus. Om en egen gård (det var så nära att denna dröm skulle ha gått i uppfyllelse i höstas, men sen blev vi störtförälskade i denna lägenhet), jag drömmer om att vi ska ha råd att resa fast vi nu är en barnfamilj och fast jag inte är en människa med stor passion för att göra karriär så drömmer jag om att kunna utvecklas och göra framsteg inom arbetslivet. Jag drömmer också om att hitta krafter och tid för att börja motionera igen.

Ungefär det.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!