12.12.2012

12. Berätta om någon som du saknar.

Jag saknar faktiskt att träffa mina vänner lite oftare. Mina närmaste vänner har inte barn och kan således träffas mest under kvällstid och veckoslut eftersom de jobbar. Vilket är lite tråkigt just nu eftersom jag har mest tid på dagarna. Kvällarna och veckosluten är ju annars också så väldigt korta och det känns som familjetiden är minimal. Vill ogärna skippa allt för mycket familjetid men det gör riktigt gott att komma ut ibland för att träffa vännerna. Utan bebis.

Och en bebis gör ju tydligen också det att man får upp kontakten på ett annat sätt med andra vänner. Folk som är i samma livssituation som en själv. Som har tid att dricka kaffe även mitt på dagen.

Men kanske livet börjar stabilisera sig och hoppeligen hittar jag en ny balans även i detta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!