17.12.2012

16. Berätta om hur du var när du var liten.

Det jag kommer ihåg från då jag var liten är att jag var fruktansvärt blyg. Jag vågade inte tala med andra vuxna människor än typ min mamma och min pappa. Det var lite jobbigt under de första klasserna i skolan, för jag talade helt enkelt inte med läraren (eller dagistanterna). Jag talade inte heller med mina släktingar. I något skede insåg jag att jag måste jobba mig bort från det. Jag klarade det men det var fruktansvärt svårt. Det är väl orsaken till att jag fortfarande är ganska tystlåten bland folk jag inte känner så bra.

Min mamma misstänker att det hände något på mitt första dagis som satte igång blygheten. Jag har inga minnen från det dagiset eftersom jag var så liten. Därför skulle jag ogärna sätta Kevin på dagis då han är väldigt liten. Men ekonomin håller nog inte under flera år av hemmamammaskap.

Grubblaren

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!