19.12.2012

18. Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör.

Några drömresmål har jag fått besöka under de senaste åren, nämligen Thailand (två gånger) och New York. Jag tror att både 3jorn och jag drömmer om att åka till Australien. Det är ju en väldigt lång resa så kanske vi måste göra den resan utan barn. När vi pensionerat oss.

Jag vet inte varför just Australien. Har familj och vänner som varit där och det verkar bara så intressant. Och så är det ju bra att där är varmt också. Och så har vi tittat på Australian Rajalla så mycket att det skulle vara sjukt spännande att gå igenom tullen. Dom är ju galet tarkka där.

2 kommenttia :

  1. Jag fick möjligheten att åka till Australien för par år sedan. So I did. Och vet du, jag var också lite spänd inför dendär Sydney tullen (inte för att jag hade något förbjudet med mig). Men turns out att de ville inte änns kolla in i min väska. Det fråga två frågor och sedan bara önska de mig välkommen men en super bred leende. Jag var bara som att "was that it??".

    Ibland så :)

    VastaaPoista
  2. wonderland - Nå HÖH! :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!