20.12.2012

19. Berätta om en vän som bor långt bort.

Långt bort innebär Uppsala. Där bor två vänner, Catta och Stefan med hunden Faro. Jag hoppas de snart flyttar tillbaka till Finland.

Catta och jag träffades egentligen via det som förr hette X3Ms Community. Vi var båda i utbyte samtidigt och följde varandras liv via bloggarna. När vi båda kommit hem så sågs vi på en studiefest och så blev vi vänner. Vi jobbade på samma ställe och bodde nära varandra. Det var kul!

En tid efter att Catta och jag blivit vänner steg utbytesstudenten Stefan med i bilden. Han är en rolig typ. Catta och Stefan blev ett par och vi blev vänner även med Stefan. Nu är de gifta och bor i Uppsala.

Vi har gjort allt möjligt galet tillsammans, främst under studietiden. Catta och Stefan hoppar alltid med i svängarna och är lätta att umgås med. Nu har vi blivit vuxna och har ansvar över bebisar och hundar. Inget mer yogande på gatan mitt i natten, festande i flera dagar eller Drink Challenges. Men pulka kan vi säkert åka, i självmordsbacken i Svedängen (fast jag vågar nog inte, fegis!).

Miss you guys!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!