2.12.2012

2. Berätta om staden som du bor i

Staden jag bor i. Helsingfors. Här har jag bott hela mitt liv. Eller nå, jag bodde på internat i Borgå under ett läsår och i Skövde i Sverige under en termin. Jag älskar Helsingfors. När vi var unga så tyckte vi att det inte fanns någonting att göra i denna stad. Vi kan vara glada att vi inte råkade växa upp i någon liten by. För nog händer det ju grejer i Helsingfors.

Det bästa man kan göra i Helsingfors är att på sommaren sitta i en park i solen och dricka lite skumppa. Eller promenera längs stranden i Brunnsparken. Eller hänga på Sveaborg. Helsingfors visar definitivt sin bästa sida på sommaren. Härligt, härligt!

Nu vaknar Kevin så det blev lite kort. Sorry! Alla vet ju ändå Helsingfors och har varit här. De flesta i allafall.

En bild från länge sedan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!