20.12.2012

20. Berätta om vad du önskar dig i julklapp.Jag tror jag redan berättade vadjag önskar i julklapp. SÖMN! Tyvärr kan ingen skaffa sömn åt mig i någon butik. Men vi kan ju hoppas att sömnskolan fungerar i alla fall. Känns lite sent att önska julklappar bara några dagar före julafton men om bloggjulkalendern tycker så, så okej då.

Om man nu ska önska prylar så har jag önskat bl.a. detta:

Jag har redan länge velat ha en Dymo, men av någon orsak har jag inte köpt en. Så nu har jag önskat en av 3jorn. Det ska vara en "gammaldags" inte en digital tarraapparat. Bilden är stulen från Claes Olsson.
Varje hemmamammas bästa klädesplagg, collegebyxor. Jag vill helst ha gråa som man också kan ha utomhus på våren. Jag ska matcha dem med klackar som på bilden (not).
En Candles-låda som passar ihop med vår Memories-låda. Jag älskar alla inredningsgrejer med text men 3jorn hatar dem. Därför har jag inte ännu en sådan fast jag många gånger tänkt köpa. Såg lådor med rätt font i Bauhaus, men köpte så klart inte.
Tomas Sabo Charms önskar jag alltid. Det finns så väldigt många fina som jag gärna skulle ha till mitt armband och halsband. Av bokstäver saknar jag ett K och ett B, sedan skulle jag ha hela familjen med mig.
Skulle gärna ha ett till par silvriga perusörhängen av t.ex. Snö Of Sweden. De får gärna passa ihop med mina Snö Of Sweden-halsband.
Och så klart önskar vår familj en iPad.
Också ljus till vårt hus skulle vara välkomna. Gärna i grått, vitt och svart så att de passar in hos oss. Eller kanske ett silverfärgat fat att ha under ljusen.


Som jag tidigare skrev så skulle jag gärna också ha ett presentkort så att jag kunde uppdatera min garderob lite.

Sa jag redan SÖMN?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!