21.12.2012

21. Berätta om någon som du älskar.

Jag älskar ganska många men nu får det vara 3jorns tur att vara med i julkalendern.

3jorn ja. Även vi har träffats via det som förut hette X3Ms Community (nördar!). 3jorn bodde i Sverige och jag började följa med hans skriverier eftersom jag själv var på väg på ett utbyte till Svealandet. När jag for i utbyte så åkte 3jorn till New York för att göra sin praktik. Jag fortsatte följa hans skriverier eftersom det var ganska spännande, han bodde t.ex. på ett tak i NY för han inte hade en lägenhet. Hur galen får man vara?

När vi båda hade kommit hem från våra äventyr råkade vi ses på en fest via en gemensam kompis. Han kom fram och presenterade sig som 3jorn (han sa faktiskt TREjorn) och jag fattade först inte riktigt vad han försökte säga. Hah. Sen vet jag inte vad som hände. Jag var med i ett hans fotoprojekt (det var faktiskt redan ett år före vi sågs i riktiga livet) och jag stalkade hans MSN adress och satte till honom på min Messenger. Det blev många långa chatkonversationer. Jag trodde aldrig att han kunde vara intresserad av mig och 3jorn trodde inte att jag kunde vara intresserad av honom. Hah! Vi lyckades ändå få ihop en dejt och på midsommaren 2006 blev vi ett par. Det visade sig ganska snabbt att han inte var alls en sådan person som jag hade trott. Jag trodde att han var ett badass men det var han ju inte alls.

Början av vårt förhållande var inte lätt eftersom 3jorn flyttade in i min lägenhet på ca. 18 kvadrat och vi hade känt varandra i endast några månader. Men vi var galet kära och klarade av det jobbiga.

3jorn är snyggare än någon annan man. På alla sätt. Han är galet snäll. Han kan hantera mig ganska bra. Han är sjukt rolig. Han har fått mig att bli en bättre människa och jag vill tro att jag har fått honom att bli en bättre människa. Han kanske inte är någon mästerkock och så snarkar han ganska mycket, men dessa sämre sidor än nog inte alls så dåliga jämfört med vad han kunde ha för dåliga sidor. Vi har kämpat oss igenom svåra tider tillsammans och där finns han, fortfarande brevid mig.

Riktigt nykära och unga på Nylles toalett, juli 2006.

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!