22.12.2012

22. Berätta om något som du är beroende av.

CHOKLAD!!!

Men jag borde bli av med mitt sockerberoende. För några år sedan åt jag enligt LCHF och då blev jag faktiskt av med beroendet. Det var jobbigt till en början men ganska skönt sedan. När jag blev gravid började jag äta allt igen. Och just nu är jag lite i ett "tröstäta choko-träsk". Men jag ska nog snart ta tag i saken. Bara jag har lite mer krafter.

Jag är också beroende av sociala medier. Jag kollar Facebook, bloggarna i min Reader och Instagram väldigt många gånger om dagen. Twitter har blivit lite i skymundan. Någon påstod att bloggarna håller på att dö ut, att alla bara Instagrammar och Twittrar. Jag är av den åsikten att man inte ens kan jämföra dessa två, ja eller tre. Instagram handlar ju om här och nu, man kanske fotar sin latte, sin frukost eller något annat man ser i sin omgivning. Twitter... ja där finns väl mest mediefolk.Väldigt få av mina ickejournalistvänner använder det. Och bloggen, det är något man sätter mer tid på. Där har man tid och utrymme att formulera sig mer än på Instagram och Twitter. Där kan man ibland visa upp bilder som är tagna med riktig kamera, inte med iPhonen och med något suddigt filter på. Så tycker jag.

Choko och sociala medier i samma inlägg, kan det bli bättre? Hih.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!