23.12.2012

23. Berätta om ditt bästa julminne.

Jag har säkert många fina julminnen men julen 2011 blev nog oförglömlig. På julen berättade vi nämligen för våra familjer om graviditeten. Nå, inte nog med det så utspelade sig följande scen hemma hos mina svärföräldrar förra julafton:

Vi hade med oss ett kuvert med en bild från ultran som vi skulle överräcka åt 3jorns mamma i något passligt skede på julafton. Plötsligt står min svärmor med en ultrabild i handen och ser helt snurrig ut. Jag blev helt förbryllad. Det var ju inte vår bild och en sekund senare insåg jag att även en annan bebis ska födas till familjen. Svärmor har inte inte hunnit smälta den första bilden och resten av familjen runt omkring har inte ens fattat vad som pågår då 3jorn stoppar vårt kuvert i svärmors hand. Alltså hennes min kommer jag aldrig att glömma! Så mycket på en gång. Två barnbarn till på kommande!

Och jag minns hur otroligt glad jag blev över den andra bebisen som var beräknad att komma tre veckor efter Kevin men som sedan kom exakt en månad efter Kevins födelse. Och vi visste inte ens om varandras graviditeter. Det har senare visat sig vara en otrolig rikedom att ha så nära släktingar i så samma situation som man själv. Men det var en jul som jag aldrig aldrig aldrig kommer att glömma. Jag får riktigt fjärilar i magen då jag tänker på det. Vilken julklapp liksom!

2 kommenttia :

  1. Oi, me muisteltiin juuri eilen ihan samaa! Aivan ikimuistoinen joulu ja ihana muisto. Nähdään pian puurolla<3

    //Mirka

    VastaaPoista
  2. Så underbar story om era ultrabilder och såå häftigt att det verkligen händer samtidigt! Vilken lycklig farmor :)
    Tina

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!