3.12.2012

3. Berätta om din bästa vän.

Jag hatar att måsta välja en bästa vän. Jag har några bästa vänner och alla är bästa vänner på olika sätt. Av mina bästa vänner är det alltid någon som bor utomlands eller i en annan stad. För inte så länge sedan råkade de alla bo i Helsingfors på samma gång. Det var ganska lyx!

Det finns ändå en person som står mig riktigt nära. Som jag vuxit otroligt mycket med det senaste halva året. En som jag haft både jobbigt och härligt tillsammans med. En person som jag upplevt en av de största sakerna man kan uppleva i livet med (enligt mig). En som varit ett stort stöd för mig när jag varit osäker. En som inte dömer mig om jag ibland är en "dålig mamma". En som jag jobbar mot samma mål med. En som jag kan berätta vad som helst åt och han lyssnar. En som fått mig att skratta mitt i trötthetsdimman. Vi har hand i hand hoppat ut i en helt ny okänd värld.

Min man.

Att kunna vara älskare, förälder och bästa vän med en och samma person är väldigt fint och gör förhållandet mångdimensionellt. Nu sitter säkert Anonym där på andra sidan skärmen och äcklas av mitt rosenröda inlägg och tycker att jag förskönar verkligheten. Tyck det då. Sucker!

Tahko, mars 2011. Kalsarparet påväg till snowboardbacken.

5 kommenttia :

 1. Tror nog inte att du är så orginell i att tycka att din man är din bästa vän, faktiskt! Är det inte så för de flesta!? Hälsningar "Anonym"

  VastaaPoista
 2. Anonym - Hahaa inte menade jag nu det inte. :) Nää det är nog faktiskt inte originellt alls.

  VastaaPoista
 3. Inte alls äckligt, utan just bra! Min man e också min bästis, fast han e lite jobbig ibland. Men vem är inte det?

  VastaaPoista
 4. Vilket fint inlägg, jag känner på samma sätt, jag och min man fick barn i augusti år! Tycker dock att kommentaren från Anonym överst är aningen bitter, inte är det väl förbjudet att skriva om sin lycka och känslor!? Jag känner själv att relationen blev mycket starkare och djupare när man gått igenom allt vad att få ett barn inebär, med alla känslostormar, härliga leenden från bebin och tyvärr sömlösa nätter... Jag hittade din blogg för en tid sen å det är så härligt att läsa att om andra med liknande bekymmer och saker att glädjas över!

  VastaaPoista
 5. Mycket bra skrivet! Stämmer helt in på det du skriver! Min sambo är också min bästa vän! Och han är den som alltid finns vid min sida, i vått och torrt. Och att få ett barn, ger förhållandet många nya utmaningar och tester. Man blir starkare tillsammans än någonsin :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!