4.12.2012

4. Berätta om en person som du beundrar.

Jag beundrar flera personer, men just nu beundrar jag min mamma väldigt mycket. Nu när man själv har en bebis och vet vad det innebär. Hon har uppfostrat två barn och dessutom varit ensamstående med två barn i flera år. Visst har min pappa alltid varit med i bilden och hjälpt och uppfostrat, men vi bodde ju hos min mamma. Så jag lyfter verkligen på hatten för henne.

Hon har alltid varit en väldigt bra mamma för oss. Klart att hon tjatat och att vi kanske ibland har bråkat med det hör ju till. Hon är också en väldigt bra mormor åt Kevin och kommer att skämma bort honom totalt. Han är ju hennes första barnbarn.

Hon är verkligen en bra typ. Rolig, kan skratta åt sig själv, hjälpsam som bara vad, förstående, ungdomlig och det är sällan man ser henne sur eller bitter. Jag har troligen ärvt min matlagargen av henne, ingendera av oss är någon kulinaristisk mästerkock, men jag hoppas att jag ärvt mycket annat också av henne.

Snygga mamma någon gång i slutet på 70- eller början på 80-talet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!