5.12.2012

5. Berätta om vem du var för ett år sedan.5.12.2011
För exakt ett år sedan var jag på Bloggpriset 2011 i egenskap av Bloggkommentatorn. Det var en sjukt rolig men tung kväll. Jag var redan gravid men ingen visste det ännu. Vi visste ju knappt själva.

Jag har nog ändrats väldigt mycket på ett år. Jag har någon annan att tänka på i första hand och ett väldigt stort ansvar vilar på mina axlar. Man kunde tro att det tynger ner mig, men det gör det inte. Jag känner mig väldigt behövd och älskad. Jag har lämnat ett ganska så bekymmerlöst liv bakom mig och det känns att jag plötsligt har så mycket mer att förlora. Det är en konstig och omvälvande känsla.

Så man kan väl säga att jag aldrig i mitt liv har ändrat så mycket på ett år som under det senaste året. Jag vill ändå tro att jag innerst inne är samma människa som förut. Samma gamla Muffe som älskar neonrött och cider. Inte bara mamma till Kevin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!