8.12.2012

6. Berätta om bloggarna du läser.

Huuh jag har blivit helt på efterkälken med min bloggjulkalender. Det har varit lite mycket nu. Men nu fortsätter vi.

Jag ska berätta lite om vilka bloggar jag har i min reader. Men jag kan absolut inte berätta om alla eftersom de är så många. Det har råkat bli ganska mammabetonat av vissa orsaker.

Men Anne Hietanen är inte mammabetonad. Hon är både rolig och djup. Och kiva i riktiga livet.

Buttermilk Bisquits skrivs av en finsk kvinna som bor i Nederländerna. Jag har följt henne redan länge. Det har varit intressant att följa med då hon och hennes man letade efter ett hem, hur de remppade det, att läsa om hur saker skiljer sig mellan Nederländerna och Finland och nyligen har också de blivit föräldrar.

Cava har nyligen börjat blogga på heltid. Så av förståeliga orsaker har hennes blogg blivit väldigt kommersiell. Men henne har jag följt i flera år och gör det fortfarande.

Sandra som skriver 5 inch and up måste man ju hålla koll på. Hon har bott granne med 3jorn i tiderna och nu är hon en hurja fashionista. Hennes bilder på bloggen är alltid väldigt fina. Vi har kanske inte riktigt samma klädsmak men inte gör det något.

Shopping & Fashion är en svensk blogg som ofta har bra budgettips. Liksom plagg från vanliga affärer som inte kostar miljoner.

Sen mammabloggskaran. Några har bebisar som är nästan lika gamla som Kevin, och några har bebisar som är lite äldre. Pipsan, Plinges vardagHannah Norrena (nå henne har jag följt mycket före min mammabloggtid), Taikuri, Skogstroll, Under kastanjen, VillerValla, Ännu en blogg, Kaaarins, Lähiömutsi, TheRealLifeBlogger, Vaken i månskensregn plus många fler. Så har jag börjat följa preggona Catten och Lilla Hanna i Stora Världen. Och pappabloggen Isyyspakkaus. Och många kompisars bloggar varav många är privata.

Sen finns ju alla de självklara, Malenami, Char & The City, Catariina, Mama's got the magic, Medelmåttan Malin, Blondinbella och vilka alla det nu är. Shit nu vaknar Kevin, hann inte länka de sista men ni vet ju alla vilka de är!

2 kommenttia :

  1. *blushing*-att ngn läser mitt nonsens! Va roligt!

    VastaaPoista
  2. Tack! Hee kyyl he! Själv tittar jag in här allt som oftast. :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!