27.12.2012

Årets julklappar

Jag måste dokumentera också mina julklappar. Jag måste nog ha varit väldigt snäll i år eftersom jag fick så fina grejer av tomten.

En jätte fin vinkaraff (gemensam klapp), hudvårdsprodukter, min favorit deodorant som inte går att få tag på i Finland, smaksirap, pepparkakskaffe, bok, bytestandborstar, presentkort till HM, presentkort till Stockmann, presentkort för Spotify.

En kokbok, Snö Of Sweden-örhängen, servettringar, vin (gemensam klapp), stjärnskedar från Pentik, mängder med choko.

En Dymo, ett klurigt problempussel, en fin förvaringslåda som min lillasyster gjort, mysbyxor, Schlagersabotören-bok, en kimonoaktig kort badrock från Australien.

2 kommenttia :

  1. Jestas så många julklappar! Du har varit jättesnäll, tydligen. Jag fick en champagneflaska, det var allt :-) Kan du berätta mer om deodoranten? Det är nämligen så att där jag bor finns inte min favoritdeodorant - däremot har jag sett just den där sorten som du fick i julklapp i vår närmaste matbutik!

    VastaaPoista
  2. Anna - Champagne! Mmmmmmmmm.... :)

    Deodoranten ja. Alltså jag hittade den då jag var i tonåren då in kompis hämtade en sådan åt mig från en utlandsresa. Jag vet inte varför jag tycker om den så himla mycket. Det är ju en stick så den lämnar ju nog vitt efter sig, men jag luktar ALDRIG svett då jag använder den. Min favorit är den som heter Citrus med ljusgrön kork. Har använt Dove och Rexona deodoranter under hösten fram tills nu (både stick och roll on) och det kliar så förbaskat på kvällarna.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!