12.12.2012

Barnvagnskaravanen

Idag träffade jag två kompisar från högstadie/gymnasietiden. Vi träffades i Itis där vi tog över en hel kinesisk restaurang med vår barnvagnskaravan. Nånej, vi fick ett eget litet hörn längst inne i restaurangen där vi hade bra med utrymme. Och alla andra kunder hade också bra med utrymme. Det var riktigt gott med lunch och roligt att luftas lite med andra morsor.

Idag lärde jag mig också att åka ner med rulltrappor med barnvagnen. Igår var jag tvungen att lära mig åka upp med rulltrappan efter att vi hade fastnat i metrons hiss. Det är också en bra kunskap att ha om man rör sig i Kampens köpcentrum med barnvagn. Där får man vänta i evigheter på att rymmas i hissen eftersom emokidsen alltid åker hiss ända upp där teinibutikerna finns. Skötrummet är taktiskt nog på tredje våningen.

1 kommentti :

  1. Jag är imponerad över rulltrapps åkandet! Jag vågar aldrig göra det, så jag står alltid snällt och väntar på hissen!
    Tina

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!