5.12.2012

Dagens "måstehinnagöramassor"

Idag har jag ungefär en miljon saker att hinna med före ca. kl. 17. Städa upp i hemmet, byta lakan åt barnvakter, ställa fram Kevins kläder så barnvakterna hittar det som behövs, ställa fram allt som behövs i matväg, packa övernattningsväska, fixa hår och smink, gräva fram mina kläder och samtidigt sköta om en bebis.

Har kommit riktigt bra igång redan. Kevin sover snällt och jag har redan hunnit duscha, föna håret och plocka fram Kevins stuff. Sen hjälper det ju inte att jag igår började sortera i mina ouppackade underkläder och sockor och att vardagsrummet därför ser ut som ett bombnedslag. Jag har alltså fortfarande inte packat upp alla mina kläder sen flytten.

Men anyway! Det kan hända att jag idag är mer aktiv på Instagram än här på bloggen, i synnerhet på kvällen. Men en outfitbild lovar jag få upp ännu ikväll. Jag heter Muffinaround på Instagram. På kvällen kan det också löna sig att kolla #bloggpriset på Twitter.

Kevin hjälper i sock- och troskaoset.

2 kommenttia :

  1. Här är det också liknande program på gång :) Förutom att jag har en halvtimme mera tid före jag ska vara ready to go! Den ska jag använda effektivt och panikshoppa ett par skor till kvällens outfit med en bebis på armen! :) Hoppas ni har en kiva kväll!

    VastaaPoista
  2. Camilla hoppas du hade kul! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!