30.12.2012

Det blev en bra dag ändå

Jag får lite ångest av att vi har så lite program nu då 3jorn är på semester. Vi har avsiktigt hållit kalendern ganska tom pga. sömnskolan och för att rutinerna ska hålla.

Idag skickade jag 3jorn till punttisen. Han har inte punttat på 6 månader. Förut gick han tre gånger i veckan. 3jorn stack iväg och jag gav mellanmål åt Kevin och sedan fick han sova dagssömn. Jag började äntligen sy påslakanet till Kevins spjälsäng. Det var ganska behändigt för både 3jorn och jag fick egentid, Kevin sov så snällt.

Före middagen for jag ännu ut på en promenad för mig själv. Det var nog mer som att skrinna än att promenera. Vi har inte varit ute ordentligt på en vecka så det var skönt.

Efter middagen badade hela familjen bastu. Kevin fick sitta på golvet i sitt badkar och plaska en stund. Han var också för första gången i duschen idag. Efter allt härjande slocknade han direkt i sängen. Hoppas bara han fick i sig tillräckligt med vatten och mjölk. Mycket premiärer idag alltså. Det blev en bra dag fast vi inte planerat in något.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!