13.12.2012

Fiilisdödaren

Voi crap så jag grät då jag kollade filmen nedan. Ungefär vid 2 minuter sprutade tårarna. Det var så rörande. Kevin förstörde lite fiilisen för han låg brevid och skrattade och sjöng opera.

11 kommenttia :

 1. Oj guuud, hoppas int nån kommer till mitt arbetsrum just nu... jag brööölar... :)
  Bäst är dedär barnen - tänk, de har int alls kunnat vara säkra att pappa kommer hem och varit rädda att han dödas - å så kommer han ändå hem.. Å sen de igen som KOMMER hem, som FÅR krama sina barn igen efter en ganska hemsk tid.. Byäääh! Klump i halsen, gå bort!!

  VastaaPoista
 2. BRÖÖÖÖÖL

  Sällan man ser barn gråta av glädje! Och de är så fina när de bara hoppar upp i famnen och klamrar sig fast! *sniff*

  VastaaPoista
 3. Tur att jag tittade på det först hemma för jag bölade som en liten gris! Härlig video!
  -pupps-

  VastaaPoista
 4. Jo verkligen känsloladdat. Tur att jag var ensam då jag tittade. Eller nå Kevin var med men han räknas inte.

  VastaaPoista
 5. vad fint och underbart! Lillflickan i julgubbens famn var underbart..då började man gråta...

  VastaaPoista
 6. Huh. Sällan som YouTube får mig att gråta, men nu satt jag nog här och bölade som ett litet barn. Otroligt fin video! :)

  VastaaPoista
 7. Jaa-a man kan ju inte låta bli att gråta!! Så fint <3

  VastaaPoista
 8. Nå herregyyyd! :D

  VastaaPoista
 9. Shit, öppna och börja koll på denhär vid jobbet. Hamna stänga det efter 45 sekunder pga av stora tårar (öppen office), huh huh. Får ta ett nytt försök senare ikväll, hemma...

  VastaaPoista
 10. Mina husgudar filip och fredrik hade lagt upp på sin hemsida det här klippet som ett exempel som får en att storböla. liksom om man riktigt har behov av att gråta ut... fanns massor andra där ocså, var för en tid sedan redan men man hittar dem säkert. finns på filipochfredrik.com. världens roligaste typer för övrigt! du MÅSTE lyssna på deras podcast.

  VastaaPoista
 11. Hehee vitsi så folk gråter :) Sori!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!