21.12.2012

Fixa själv påslakan

Jag har redan länge planerat att köpa tyg och sy påslakan åt Kevin. Det finns inte så snygga färdiga babypåslakan tycker jag. Men det var jätte svårt att hitta något snyggt tyg på Eurokangas. Bland barntygerna fanns inget som tilltalade. Jag hittade ett ljusrött med muffinsar som var fint men det kanske inte var så okej. Men som tur hittade jag ett rallytyg som inte var bland barntygerna. Enkelt och snyggt.

Sen är det ju en annan sak om själva påslakanet blir snyggt. Jag har ju inte några sytalanger.

3 kommenttia :

 1. Åh kanske man borde skaffa en symaskin. Meddela hur det blev, jag kan inte heller sy men om det inte är så svårt kanske.

  VastaaPoista
 2. Ingela - Jo det är nog bra att ha. Jag behöver inte min ofta men nog ibland. Jag önskade min i julklapp och har varit jätte nöjd. Det känns vuxet att äga en symaskin (fast man inte kan sy!).

  VastaaPoista
 3. Jag tycker de är trevligt att sy så jag kan nog lära dig om du vill,de är inte så svårt
  Tessa

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!