14.12.2012

Födelsedagsveckan

Igår blev det min tur att delta i Catariinas födelsedagsvecka. Jag minns inte riktigt varför men för några år sedan började hon fira sin födelsedag i en hel vecka. Jag fattar inte hur jag aldrig har kommit på idén. Jag älskar ju att ha födelsedag. Kanske vi får införa födelsedagsvecka åt Kevin eftersom han fyller år mitt i sommaren och alla hans kaverin kommer säkert att vara bortresta då han ska ha kalas.

Men anyway. Jag träffade Catariina efter min pilatestimme och vi drack lite skumppa på Mbar. Sen blev vi trötta (Catariina pga. mycket firande och jag pga. minimal mängd sömn i ett halvt år) och for hem. Men det var riktigt skoj.

Jag kunde inte låta bli att förundras över att det faktiskt finns ett liv ännu efter 21. Det fanns ju massor folk på baren och på stan. Då är det typ natt i vårt hem. Jag messade 3jorn om att jag var påväg hem. Hans första tanke var "Går metron så här sent?". Hah, klockan var bara närmare halv tio.

1 kommentti :

 1. Haha, jag blev lite förundrad här: liv efter 21, as in

  - 21:a december ("domedagen")
  - åldern 21 (as in folk slutar hengailee på barer då? :D)
  - kl. 21 ?

  Jag förstod int först alls vad du menade :D

  But now i got it :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!