4.12.2012

Fötterna

Igår och idag har vår einstein till son för det mesta varit fittig på sina fötter som inte kommer loss hur mycket han än drar i dem. Bara sockorna åker av men fötterna finns kvar. Sjukt frustrerande liksom!

3jorn berättade också att Kevin hade vaknat förra natten (jag sov några timmar i Kevins rum) och varit helt i panik över att han hade tappat bort sina fötter. Men sen hittade han dom. Huh, vilken tur! Kanske helt bra att dom inte kommer loss så har han med sig sina kära fötter var han än är.

3 kommenttia :

 1. Hihih, det är alltid roligt att hitta nya kroppsdelar. Oj, den där bodyn! Jag gav en sån åt en arbetskompis som fick barn och efteråt, då man inte längre fick dom på Lindex, ångrade jag mig att jag inte köpte en åt oss också :)

  VastaaPoista
 2. Cato - Hehee joo jag hittade den begagnad på en FB-Kirppis.

  VastaaPoista
 3. Hahahaa! Så sjukt daijut. Måste vara otroligt underhållande att följa med när han kämpar mot sina fötter.

  Nica

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!