4.12.2012

Hotell Catariina

Jaa jaa Bloggpriset hit och Bloggpriset dit! Men nu är det så att både 3jorn och jag ska gå på gala. Så det är verkligen stort för oss.

Min mamma med man kommer och sköter om Kevin. Min mamma föreslog att de skulle stanna hela natten och vi skulle sova ut någon annanstans. Jag undrade om dom fattar att dom inte får sova. Men de påstod sig klara sig en natt på minimal sömn och torsdag är ju ledig.

Sagt och gjort. Vi bokade in oss på Hotell Catariina i Rödbergen. Så supersnällt att vi får sova där. 3jorn undrade igår om vi bara skulle skippa galan och fara till Catariina och sova istället. Hahaa!

Nå det är mycket att förbereda här hemma inför vår galakväll. Har just skrivit en fyra sidor lång manual åt min mamma. Alla grejer ska plockas fram så att de hittar det som behövs. Och jag är såklart väldigt nervös över hur natten kommer att gå. Det är första gången som någon annan än 3jorn eller jag tar hand om Kevin nattetid. Jo visst, svärmor har ju tagit hand om honom några halva nätter, men då sov vi i samma hus.

Men nog är det ändå ganska skönt. Att få komma ut på tumis, få sova utan att bli väckt hela tiden (Catariina lovade att hon inte skulle ha efterfest) och komma ut bland folk iklädd annat än Sorels, tuulipukubyxor och pipo. Och samtidigt vet man att Kevin är i bra händer. Min mamma har varit ivrig i flera veckor över detta. Jag misstänker att hon kanske inte är lika ivrig mer efter deras gemensamma natt med Kevin.

Jag skulle så gärna ha ätit frukost på stan på torsdag men allt är säkert stängt. Buu!

7 kommenttia :

 1. Kolla någo hotell, de brukar ju nog ha brekun.
  H. Armi

  VastaaPoista
 2. Värdinnan stiger säkert upp tidigt och gör breku åt er ;)

  -pupps-

  VastaaPoista
 3. Det kommer att gå bra <3

  Och jei, vad kul att få se er BÅDA på gaalan!

  VastaaPoista
 4. Jee så skönt för er! Hoppas ni får en riktigt kiva kväll o sover gott sen :)

  VastaaPoista
 5. Armi - Uuh tack för tipset!

  Puppan - Hehee nåneeej! Hon jobbar ju ihjäl sig! :)

  Char - Jee ska bli kiva att ses!

  kaaarins - Tack tack :)

  VastaaPoista
 6. Manualer... =) De har krympt på längden vartefter åren gått som tur är. Hoppas ni fått sova riktigt gott! /Karro

  VastaaPoista
 7. Hej ville bara tipsa om att vi har en sovpåse i användning. Typen verkar förknippa den med sömn eftersom han alltid börjar gnugga sig i ögonen då han kommer in i den. Dessutom kan han inte sparka den av sig på natten, så att han får kallt. Värt ett försök? LLåter skönt med tumis tid och att få sova ut, ha det skoj!

  Mariann

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!