19.12.2012

IdiotMuffe

På grund av sömnbristen är jag nog inte mitt smartaste jag för tillfället. Jag brukar vara en ganska noggrann person och jag känner inte alls igen mig själv just nu.

Som jag tidigare skrev så lyckades jag förra veckan ta fel deg till julstjärnorna. Igår köpte jag helt fel näsdroppar på apoteket. Jag drog också i all hast med mig en duschtvål från S-Market. Jag brukar alltid dofta på tvålen (fast man inte får) före jag köper. Vet inte varför jag inte gjorde det nu, tvålen luktar manligt. Så nu får jag gå omkring och lukta äijä i en tid fram över. Tur att jag mest är hemma.

Igår skulle jag in i bilen. Jag satt nyckeln i låset (mitt exemplar är inte elektronisk) vred om, låste upp, låste, försökte öppna dörren men den var låst. Vred om igen, låste upp, låste, försökte öppna dörren men den var låst. Jag gjorde det kanske fem gånger. Sen vred jag nyckeln bara en gång och fick upp dörren. Hur dum får man vara?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!