31.12.2012

Jag minns hulabaloo-nätterna

Nu har vi kommit så långt att jag redan kan skratta åt det här. Fast jag då skulle ha kunna ta livet av mig själv. Eller någon annan. Det där var dom tiderna då vi kämpade med att Kevin skulle sova i sin vagga. Men jag vill påstå att det gav fina resultat som vi får njuta av nu.

Om jag någonsin tycker att vi har haft en sämre natt med några uppvaknanden så kan jag alltid gå tillbaka till det där inlägget och tänka på hur långt vi kommit.

5 kommenttia :

 1. Jaa du vilka nätter ni har haft! som sagt även om man kan känna lite avundsjuka på att ni har så bra nätter nu är ni absolut värda det. Vi kommer inte ens i närheten av hur ni haft det!
  Gott Nytt År!! Hoppas du lär dig sova gott snart :)

  VastaaPoista
 2. Det här gav nog mig lite hopp iaf! Tack! Hoppas att vi också en dag kan skratta åt det! Och vad skönt att ni äntligen får sova lite!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cämmie stay strong! Jag tror definitivt på att det lönar sig att ta tag i problemet och inte bara låta det fortsätta. Men alla gör väl som dom tycker. :)

   Poista
  2. Joo, försöker tänka positivt och förtränga ångesten tills jag får boken du tipsade om! Jag har beställt den och väntar ivrigt på att den ska dimpa ner i postlådan! Bara den där posten sku fungera lite snabbare! :) Sen ska jag läsa och sen ska vi definitivt ta tag i saken!

   Poista

Roligt att du kommenterar!