16.12.2012

Julönskningar

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en sådan morsa som bara shoppar grejer åt min bebis och glömmer bort mig själv. Jag älskar ju att shoppa åt mig själv. Men jag har knappt köpt något åt mig själv på ett halvt år. Ett par billiga jeans måste jag köpa för att ha något vettigt att ha på mig. Och en klänning till dopet. Annars har det varit bebiprylar och -kläder som jag köpt mest av. Det är märkligt, stod och påtade på en huslykta för någon vecka sedan som jag skulle ha velat ha, men mitt huvud sa bara: "Äääh det där är ju nog onödigt!". Vad är grejen, varför kan jag inte unna mig själv sådant som jag verkligen vill ha? Liksom sådant som inte ens kostar så mycket?

Samma sak har hänt nu då jag har skrivit brev till julgubben. Kevins önskelista var hur enkel som helst att slänga ihop men min... näääe. 3jorn har varit helt i pisset när han inte har vetat vad jag önskar mig i julklapp. Förr har jag gjort önskelistor i god tid.

Men i år känns det som att det är Kevin som behöver mest grejer. Och så saknar vi fortfarande saker till hemmet. Ett nytt matbord ska vi ha. Mattor till hallen och köket. En lampa saknas. En "handdukstorkare". En modernare micro. Det finns liksom massor. Och kanske jag mest önskar saker till hemmet då jag ändå spenderar så mycket tid här.

Men jag själv då? Kanske någon kunde betala min Hesariräkning. Kanske jag skulle bli glad av ett presentkort till t.ex. HM så att jag kunde uppdatera min garderob lite? Eller ett presentkort till en underklädesbutik så att jag på våren kan skaffa en ny bh. Jag vet inte om någon av mina gamla vanliga bh:ar går på mig längre. Eller kanske någon kunde bidra till min pilateskurs? Jag önskade just en Dymo av 3jorn. Och gråa collegebyxor. Och en Candles-låda som passar ihop med vår Memories-låda (borde vara fonten nedan). Så lite grejer kom jag ju ändå på då jag riktigt ansträngde mig.Men mest av allt önskar jag att vi skulle få vettiga nätter. Jag kunde byta ut alla klappar mot det. Jag kunde byta ut hela julen mot det.

3 kommenttia :

 1. He, jag önskade mig samma ... En dotter som sover på nätterna! Inget annat vill jag ha! :-)

  VastaaPoista
 2. Jag vill också ha sömn i julklapp och planerar min första hela ostörda natt sen sonen föddes efter julen. Gästsoffan skall bäddas ut och öronproppar införskaffas och så skall jag försöka sova en hel natt utan att någon stör mig. Hoppas det funkar och att man sen inte ligger där och inte får sömn. Egentligen hade jag tänkt att en hotellnatt skulle vara ännu bättre, då skulle man kunna njuta av frukosten också. Men det kanske är lite tråkigt att sova ensam på hotell (fast i och för sig, det har jag gjort en massa gånger tidigare då jag rest i jobbet) och ännu är jag inte beredd att lämna sonen utan varken mamma eller pappa.

  VastaaPoista
 3. Sofia - Hoppas våra önskningar går i uppfyllelse :)

  Erica - Låter skönt! Det är märkligt, sen när man skulle få sova så kan man inte. Det problemet har jag. Har blivit helt sovhandikappad.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!