3.12.2012

Kevins brev till julgubben

Kära Julgubben! Eftersom Kevin inte kan skriva själv (eller ens fattar vad jul är för något) så tänkte jag i egenskap av hans moder sätta ihop en liten önskelista. Vi har nog tillsammans diskuterat hans önskningar och är väldigt överens om listan.

Eftersom vi just flyttat och försökt bli av med en massa bråte så skulle vi helst inte ha mera bråte utan hellre saker som behövs i vår familj.

Några barncdn skulle vara kul. Både på finska och svenska. Vi har egentligen ingen barnmusik, bara en APA cd från min barndom. Nedan några exempel på skivor. 
Böcker på både finska och svenska. Sådana som lämpar sig att läsa som kvällssaga. Stora bilder och lite text är säkert ganska bra.
En pipmugg

Kevin kommer att börja använda storlek 74 på våren så kläder i den storleken är välkomna. Det behövs helt vanliga bodyn, en del byxor, pyjamasar osv. Nedan några exempel från Kapp Ahls och Lindex sidor. Kevin är ju en ganska cool baby så helst inte kläder med nallebjörnar och blommor.
Jeans från KappAhl, storlek 74
Jumpsuit från KappAhl i storlek 74
Dreglis, KappAhl
Dreglis, KappAhl
Body från Lindex, storlek 74
Body i storlek 74 från Lindex
Pyjamasar i storlek 74, dessa från Lindex
Helt perusbodyn i storlek 74. Enfärgat, randigt, stjärnigt. Svart, grått, vitt, turkost är ganska safe. Det "tycker Kevin om".
Brios leksaker är alltid välkomna. Kanske också andra. Men helst inte sådana som har massor ljud eller som är sjukt stora. Kevins rum är nämligen ganska litet. Kevin äger inte ännu en enda bil. Kan ni tänka er det?


En jordglob med lampa till Kevins rum.

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!