15.12.2012

Klättringsefterförlossningspremiär

Idag ville min morsa nästan med våld att vi skulle fara iväg någonstans på kvällen så att hon och hennes man skulle få hänga med Kevin. OKAY sa vi och for och klättra till Tapanila.

Det var första gången vi klättrade sedan Kevin föddes. Jag var uppe på väggen ännu i våras med min mage. Det var helt galet spännande att klättra idag. Jag var skitdålig. Kände mig väldigt stel och hade inga krafter alls. Men det var ändå sjukt roligt!

Jag hyrde en sele eftersom min satt lite konstigt på min nya kropp. Hyrselen var ganska obekväm. Och vitsi så skorna spännde!

Men oj så jag vill komma i form!

PS. Jag sitter i soffan och äter choko som barnvakterna lämnade efter sig. Jag menade att jag vill komma i form nästa år.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!