16.12.2012

Kvällens eskapader

Huh vilken kväll. Just före vi skulle lägga Kevin så lyckades jag få sönder en glödlampa. Jag skulle byta till en ny i Kevins nattlampa och jag råkade ha lampan i handen ovanför Kevins vagga då det sa poks och glassplittret flög. Fy fan ändå. Så det blev galen städning med dammsugare och grejer mitt i hans lugna kvällsrutiner.

När vi väl fått Kevin i vaggan så låg han och hade en massa ljud som vanligt. Ibland tar det väldigt länge före han somnar. Vi satt i soffan och väntade på att han skulle somna så att vi kunde gå i bastun. Det blev tyst i vaggan och vi trodde att han hade somnat. Kikade in i sovrummet och där låg han på mage och kikade över vaggans kant rakt in i en vit vägg. Han har aldrig vänt sig i vaggan förut. Jag vet inte hur han lyckades eftersom vaggan är så liten. Det är alltså riktigt rätt tid att flytta honom till spjälsängen. Där ryms han och vända sig utan att hela sängen gungar. Jag försökte låta bli att gapskratta för det såg så komiskt ut. Vände honom tillbaka på rygg och fick fortsätta vänta på den varma bastun. Men oj så gott bastucidern smakade då vi väl hade kommit så långt!

1 kommentti :

  1. Efter att ha vänt sonen typ 20 gånger i natt tillbaka på rygg så planerar jag att krympa hans utrymme i spjälsängen nu till i natt. Får se hur det går. Det är ganska sött att han ligger och kikar på oss över kanten men nu vill jag ha ett slut på hans nattliga gymnastikövningar. Jag tror han ibland sover fast han står där i krypställning och gungar men det gör tyvärr inte hans mamma...i morse tog jag täcket och dynan till soffan för att få sova ett par timmar ostört. Gissa om det blivit fart på mig att förvandla arbets/gästrummet till sonens rum. Vill flytta ut honom asap så att jag inte behöver vakna för varje ljud.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!