19.12.2012

Mästerkocken - not!

Äh, jag är så lä på att jag är så dålig i köket. För några veckor sedan misslyckades jag med bullar (jag tror att jag bakat bullar bara en gång tidigare i mitt liv), förra veckan med julstjärnor (hade tagit fel deg från frysdisken, visste inte ens att man kan misslyckas med dessa bakverk) och igår med en omelett (ska inte omelett vara sjuuuukt enkelt att göra?).

Hur kan det vara så svårt?

Tur att jag ändå är bra på något, nämligen att laga müsli. Kanske min familj kan livnära sig på müsli resten av våra liv?

4 kommenttia :

 1. Du kan komma med på min Hanna the housewife matlagningskurs :) Jag har redan flera andra intresserade. Jag lovar att efter min kurs kommer du laga godare mat än självaste Martha Stewart!

  VastaaPoista
 2. Omelett, ja... Aldrig blir det så bra som man tänkt sig :/

  VastaaPoista
 3. Hahaa, müsli är min specialitet också! Plus Sachertårta. That's it. Tur att jag har en man som frivilligt gillar att stå i köket och ser till att jag har mat... Aj vitsi jag kommer att bli en bra mamma! ;)

  VastaaPoista
 4. Hanna - Uuuh när går denna kurs av stapeln?

  Sandra - Jaa-a säg det. Jag lagade helt enligt receptet och ändå blev det inte bra.

  Catta - Nå du har ens en man som lagar mättöö. Tänk på oss för hos oss är det nog oftast jag som är "bättre" på att laga mat. :P

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!