10.12.2012

Slapparna

Huh en sådan latmaskdag! Natten var lite pissig för Kevin hade svårt att somna in ordentligt och jag bara försökte och försökte få honom att sova utan att märka att han hade tavara i blöjan. Bah! Först efter halva natten fattade jag felet. Så jag var lite sömnig i morse.

Jag beslöt att idag har vi inga måsten. Vi behöver inte göra något speciellt alls. Jo, jag tömde diskmaskinen och satt igång tvättmaskinen men det är allt. Jag borde fixa babymat, men inte nu (Jag tycker jag fixar babymat jämnt! Kevin äter som en hästbebis!).

Så vi har lekt med Kevin. Jag har sjungit Singstar för honom och han har sjungit opera och skrattat. När han sovit sina dagssömner så har jag skrivit på ett lite länge blogginlägg, druckit kaffe, ätit choko och legat i sängen och vilat. Sköööönt. Fast snart blir jag säkert rastlös och fittig.

Bildtext till bilden nedan: "Mamma du sjunger så bra att dreglet börjar rinna!"

1 kommentti :

  1. Oj va skönt,tror det får bli en liknande dag för mej km!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!