18.12.2012

Snorstugan

Oh crap jag är slut. Natten var en mardröm. Kevin vaknade hela tiden och vägrade sova efter 03. Han har varit lätt att få och somna om så jag gissade att något var på tok.

06-tiden snörvlade han som bara vad. 3jorn har varit flunssig i några dagar och jag började också känna mig lite snorig igår.

Vår dagsrutin är helt omkastad. Den senaste veckan har Kevin vaknat runt 9 men idag tog han sin första dagssömn redan då.

Typiskt att bli sjuk nu då det finns massor grejer att fixa inför julen. Hoppas vi frisknar till snart och att hela bunten mår bra på julen.

Bläää.

5 kommenttia :

 1. Anna 'solis' Still18.12.2012 14.48

  är han täppt i näsan också? pröva Physiomer Baby Mist nässpray, mycket enklare än vanliga saltlösningsdroppar, barnen brukar bli vana med den dessutom snabbare. Hos oss fungerade den finfint, Mina slapp näsbesväret fort som bara den... å hoppas ni tillfrisknar före julhelgerna. styrkekramar från Vasa!

  VastaaPoista
 2. Usch då, hoppas det går snabbt över. Här har jag varit illamående idag så hoppas också att det går över, inget roligt att bli sjuk nu inför jul eller att smitta de små.

  VastaaPoista
 3. Om ni inte har en Nos-Frida så köp en sådan. Lite tortyraktigt känns det då man försöker få ut snoret men det blir så mycket bättre sen.

  VastaaPoista
 4. Tack ska ni ha! Vi har en näsfrida, som tur. Kevin var snuvig för några månader sedan så vi skaffade den då. Helt otroligt att en liten snorig en kan vara så tapper och glad.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!