31.12.2012

Tänderna som försvann

Alltså jag fattar inte varför inte all den info som en förälder behöver kan finnas samlad på ett och samma ställe. Jag får hela tiden tro att jag är lite galen och plötsligt råkar jag höra en förklaring till fenomenet som jag tidigare undrat så mycket över.

Kommer ni ihåg att vi skymtade en tand för en månad sedan? En hård vit prick i tandköttet. Någon kväll skulle jag kolla in den där tanden och plötsligt var den försvunnen. Jag kände mig ganska så idiotisk. Jag hade ju sett den. Jag hade känt den. 3jorn hade också sett den. Hur kan en tand försvinna?!

Jag fortsatte grubbla på saken och plötsligt fanns det en likadan prick nere på höger sida i Kevins mun. Jag trodde igen att det var en tand. Men plötsligt var den tanden också försvunnen. Jag började tro att jag har fel i huvudet eller då är vår son väldigt underlig.

I förrgår hörde jag om "nahkahammas / helmihammas" och började googla. Vita hårda prickar som uppenbarar sig i bebisens tandkött och försvinner av sig själv. What? Allt underligt ska man vara med om.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!