24.12.2012

Vårt bidrag till babytomtefotona

Nu måste jag citera Lillen:

"Som jag avskydde, eller inte förstod mej på kort och julhälsningar där man hade klätt ut sina ungar i tomteskrud. INNAN jag själv fick barn. Mycket man har lärt sig och fått tänka om när man själv har barn. Nu tycker jag det är ursött med julhälsningar med tomtebarn!"

Jag tillhör också dem som inte fattade varför man ska rada sina snoriga ungar på soffan i tomtemössa och fota dem mot deras vilja. Undantagsvis så tyckte jag att foton som var sällsynt snygga eller alternativt hade någon rolig idé var kul att få. Ja, men nu måste jag ju medge att nu när man själv har barn så är det faktiskt ganska roligt med dessa foton på bebisar i tomteluva.

Vi har ju inte skickat några julkort i år men vi knäppte en tomtebild för annat ändamål.

Jag önskar er alla fina läsare en riktigt god jul! 
Och det gör glada Kevin också.


3 kommenttia :

 1. Helt samma! Måste man skicka julkort på sina ungar! Men nu när man själv har barn så är det som du säger lite roligt och gulligtfint med dessa kort! :)
  God Jul!

  VastaaPoista
 2. Egetpysslat/fotat kort vinner nog alla gånger :)
  Va söt Kevin är i tomteluva!
  Riktigt God Jul till er!

  VastaaPoista
 3. Vilken söt liten tomte!
  Mina föräldrar skickar ju fortfarande bilder av familjen (ofta också på sig själva) på julkortet. För sådana som inte ser oss så ofta (vi har mycket släkt och vänner utomlands) är det ju antagligen helt roligt att ens en gång om året bli uppdaterad på hur vi ser ut, för nu ändrar man ju sig som vuxen också.
  O nu, nu vet man att man nog ska vara glad om man får ett snorigt tomtekort. ;) Det är inte sådärbara att få barn på bild..i synnerhet inte om det är fler än ett och de ser nåtsånär normala och/eller glada ut! :D
  God jul på er!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!